08 januari 2021

Allting Politiseras

 Chefen för en fackförening som representerar flygvärdinnor från 17 flygbolag sa att de som stormade US Capitol på onsdag borde förbjudas att gå ombord ett flygplan och flyga hem. 

 "Några av de människor som reste i våra plan igår deltog i upproret vid Capitol ", sa Sara Nelson, internationell president för Association of Flight Attendants-CWA . "Deras våldsamma och upprörande handlingar vid Capitol skapar ytterligare oro över deras återresa från DC-området. Åtgärder mot vår demokrati, vår regering och den frihet som vi hävdar som amerikaner,  måste diskvalificera dessa individer från möjligheten att flyga." 

House Homeland Security ber nu FBI och TSA att lägga till dessa påstådda förövare till listan över personer som inte får flyga.   Men notera, ingen har dömts för någonting. Och om de begått brott är det en domares uppgift att avgöra straff, inte chefen för en fackförening för flygvärdinnor eller anti-Trump-demokrater i The House. 

 De som deltar i upplopp med BLM, som inkluderar plundring och mordbrand, får gå (eller flyga) utan några konsekvenser från rättsväsendet, men protestera till förmån för Trump och rättsprincipen förkastas till förmån för godtyckliga beslut om straff. 

 Här är ett exempel på flyg-mobbning. En Trump-anhängare som togs av flygplanet därför att hon skämtade om ansiktsmask:

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.