12 januari 2021

Amerika upplevde en statskupp, men det var inte från Trump

  

I sin reaktion på stormningen av Capitol Building på onsdagen har pressen, demokraterna och till och med republikanerna kallat det: "Försök till kupp."

De ljuger som vanligt.  Människorna som strömmade genom Capitol på onsdagen hade ingen plan och inget annat mål än att skapa kaos. Det var ett upplopp i en regeringsbyggnad och inget mer.

Men det har skett ett kuppförsök i Amerika.  Den globalistiska amerikanska regimen har faktiskt störtat Donald Trump två veckor i förväg och agerar nu för att säkra sin makt.

Verkliga kuppar är inte tafatta pöbel-attacker i närheten av politiker. Verkliga kupper  handlar framför allt om kontroll: Kontroll av kommunikation, kontroll av byråkrati och framför allt kontroll av militären. Under de senaste dagarna är det president Trumps fiender som har tagit kontrollen över allt detta.

Det mest uppenbara tecknet på det är avstängningen av presidentens Twitter-konto.  Sedan har flera andra tech-företag skyndat sig att följa efter.

Detta är inte bara en attack mot presidenten. För tiotals miljoner amerikaner är presidentens Twitter, Facebook och e-postmeddelanden de viktigaste sätten att se hans uttalanden - omanipulerade av pressen eller andra aktörer. Det finns naturligtvis andra andra sätt för honom att nå ut till allmänheten,  men alla dessa blockeringar har gjort det mycket svårare för allmänheten att höra honom.

Eftersom det var uppenbart att presidenten skulle gå med i Parler, fanns det ett omedelbart behov att bannlysa hela den webbplatsen också. Google tog bort dem från Google Play Store, medan Apple utfärdade ett ultimatum och krävde att företaget inför censur eller tas bort från App Store. Sedan bestämde Amazon Web Services att stoppa Parler från sina servrar, och alla andra företag som tillåter yttrandefrihet.

Våra globalistiska härskare har beslutat att det inte får finnas något enkelt sätt för presidenten att kommunicera direkt med den allmänheten han styr. Allt ska kontrolleras av mäktiga, vänsterinriktade företag.

Ta er tid att lyssna till Tucker Carlson innan han tystas också.

1 Kommentarer:

HazeP sa...

Japp, det är dags för den stora utrensningen:

https://www.friatider.se/den-stora-utrensningen-av-konservativa-inleds-nu

Påminner lite om kulturrevolutionerna i kommunistländerna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.