10 januari 2021

Att ignorera Trumps anhängare kommer att förstöra Amerika

 

I fyra år nu har miljardärer och miljonär-eliten som kontrollerar akademin, mainstream media, politik, populärkultur och sportvärlden, beskrivit  Trump-anhängare som rasistiska, bedrövliga individer som bör  elimineras från samhället.

Samma elit tillbringade det senaste decenniet med att upphöj Michael Brown, George Floyd, Jacob Blake, Rayshard Brooks, Eric Garner och andra misstänkta kriminella till hjältar, samtidigt som de samlade in pengar för demonstranter som var villiga att göra upplopp, plundra, bränna och vandalisera och kalla det ras-rättvisa.

Detta uppenbara hyckleri kommer inte att glömmas bort.  Man kan inte ignorera 74 miljoner medborgares önskningar, oro och känslor. Man kan inte avskriva dem som nazister och svara på alla deras klagomål med anklagelser om rasism eller sexism. Det är fascism.

Jason Whitlock

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
Trump signerade Insurrection Act igår kväll och nedtagandet av the Deep State har börjat. Undantagstillståndet kommer att vara ända till 19 januari och Trump kommer att sväras in som president för sin andra period.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.