09 januari 2021

Capitol Police öppnade dörrarna och lät människor marschera in

 Konspirationsteori?

 Människor hävdar alla möjliga saker om händelserna den 6 januari. 

Vi hör olika förklaringar till vad som ägde rum i regeringsbyggnaden och hur det kommer sig att folk kunde ta sig in: 

 En version är att polisen blev övermannad, och att de inte hade någon aning om att det skulle bli ett upplopp. 

En annan förklaring är att de som tog sig in var från Antifa. 

Nu har en ny video släppts, som visar att Capitol Police bara öppnade dörrarna och tillät människor att marschera in utan att bli hindrade. Sanningen verkar vara att folket som kom in i Capitol var normala patrioter, som tilläts in av Capitol Police.  Som ni ser kunde polisen ha barrikaderat dörren men i stället står de bara artigt där och väntar.

Man kan tydligt höra att en polis säger: "Jag håller inte med dem, men jag respekterar det." 

Det är helt klart ett uttalande som visar att han fick order om att öppna dörrarna.

 Förklaringen till allt detta var att Underrättelsetjänsten ville skapa ett spektakel. De ville att Trump-anhängare skulle anklagas för att vara terrorister och upprorsmakare. 

De har redan börjat utnyttja detta och pratar om nya lagar för att slå ner på "våld från Patrioter". 

Allt är baserat på ett bedrägeri. Varför skulle inte patrioter mitt i en fredlig protest gå in i Capitol-byggnaden efter att ha blivit inbjudna av polisen? 

Regeringen är nu oseriös och helt olaglig. De skapar situationer för att rättfärdiga sin ogiltiga makt. Coronavirus har använts för ett sådant bedrägeri, liksom påståendet att människor "bröt sig in" i Capitol. USA: s president har nu blockerats på Twitter baserat på denna bluff.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
här finns ett samtal i Vita Huset mellan generallöjtnant Thomas McErnarney och en grupp kvinnor där han förklarar att när Antifa trängde in i Capitolium så var de infiltrerade av soldater från Special Forces. Det var dessa militära enheter som lade beslag på bl. a. Nancy Pelosis dator (+ ett 10-tal andra datorer). Han har själv sett det komprometterade material som finns på Nancy Pelosis dator. Det är därför de är så desperata och vill få Trump avsatt med hjälp av 25th Amendment - 12 dagar innan hans tid löper ut. Så desperata är de. Avsnittet är på 4 minuter. Det finns ett lite längre avsnitt om 12 minuter på samma samtal. Väl värt att lyssna på.
https://www.youtube.com/watch?v=n2Ady3z-Xy8&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=BKwQ-_pjXcI
/SB

Anonym sa...

Det här skulle President Trump genomfört för länge sedan: https://www.friatider.se/har-ar-polens-nya-harda-lag-mot-natcensur
Socialisterna hatar tilltaget.

Berit sa...


Detta intrång i Capitol Building var en "False Flag". Det finns rapporter om att Antifa utgav sig som Trump-anhängare och var de första att tränga sig in men sedan lämnade snabbt och dolde sina ansikten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.