14 januari 2021

Cuomo skapade en VIDRIG arbetsmiljö

 Det är inget som kommer som en chock. 

New York Post avslöjar vad de flesta amerikaner redan vet: Cuomo är en skitstövel. 

 En före detta rådgivare till Gov. Andrew Cuomo och kandidat till posten som stadsdel-president på Manhattan sade att arbetet för guvernören var den ”mest vidriga arbetsmiljö” hon någonsin hade upplevt. 

 Lindsey Boylan, som arbetade för Cuomo-administrationen från mars 2015 till oktober 2018, beskrev sin erfarenhet i en serie tweets på lördagen och hävdade att människor är "livrädda" för Cuomo. 

“Den värsta arbetsmiljö? Jobba för @NYGovCuomo, ”skrev Boylan i en tweet. 

När jag lyssnar till hur Cuomo talar till New York-bor i sina medieframträdanden, tror jag att Boylan har rätt.  I sina presskonferenser och andra möten uppträder Cuomo mer som en envåldshärskare än en statsanställd som pratar med en annan medborgare: 

 

 I en annan, tweet tillade hon, ”Jag har haft många jobb. Servitris på Friendlys som tonåring var en oändligt mer respektfull miljö. Även de kunder som gav dåligt med dricks var bättre” Om människor inte var livrädda för honom, skulle de säga samma sak och du skulle redan känna till historierna". 

Boylan skrev också att hon inte var den enda som påstås ha drabbats av guvernören. 

"Allvarligt, meddelandena och texterna jag får när jag talar sanningen om detta ... det är en hel bok av människor som har skadats". ”Bli inte förvånad över att det är samma lilla grupp vita människor som sitter bredvid honom vid varje möte med Pressen. Samma grupp som han har haft runt sig hela tiden han gör sitt smutsiga arbete. Om du inte är en av de där få, är ditt liv som anställd ständigt obehagligt”skrev Boylan.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Cuomo låter och uppför sig som en maffiaboss, riktigt obehaglig typ.(Psykopat?)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.