14 januari 2021

Delta Force raided Bidens compound i Ukraina

 

 I denna artikel hävdas att amerikanska Delta Force styrkor med den ukrainska presidentens godtycke kl. 3 på nyårsdagens morgon dagen givit sig in ett hus bevisligen (genom ombud) ägt av Joe Biden i Mariupol, Ukraina, som ligger öster om Krim vid Svarta Havet. Fastigheten omfattar ett landområde på knappt en miljon kvadratmeter. 

Rent formellt ägdes fastigheten först av hedgefonden Paradigm Global Advisers, som Joe hade stor andel i. Men 2006 sparkades presidenten och 95% av de anställda och ägs nu av Joe, brodern James och sönerna Hunter och Beau.  

I juni 2009 fick firman hård kritik för tvivelaktiga affärer men enorma profiter. Trump-administrationen har undrat över dessa affärer tills en tidigare anställd framträtt och berättat. 

När Blackhawk-helikoptrarna anlände för tio dagar sedan var byggnaderna kalla och övergivna. Först verkade allt övergivet, inga bord eller stolar, inga computers, ingen el., ingenting., men i en närliggande hacienda hade man nyligen ätit grönsaker och druckit kaffe, och det fanns fräscha hjulspår.  I denna byggnad lade man beslag på många datorer och 300 miljoner dollar i guldmynt. 

De fann 56 k-pistar gjorda i Kina och tiotusentals patroner. Under hacienda fann man också en labyrint av kammare och kilometervis av tunnlar i alla möjliga riktningar. De fann också hand- och fotbojor med nekrotiska köttdelar som var fästade i väggen på olika ställen.  I ett förmak fann man också tolv duffelpåsar fyllda med svart tjär-heroin. På Trumps order koordinerade man detta med Ukrainas egen säkerhetstjänst, som lade beslag på bevisen. Mera lär komma senare.     

Tack SB!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.