23 januari 2021

Biden demonstrerar Mångfald

 Joe Biden (?) har utsett en transgender person från Pennsylvania till USA:s  assisterande Secretary of Health.

Rachel Levine, en barnläkare som är Pennsylvanias främsta hälsoombud, kommer att bli den första federala transgender-personen som bekräftas av  U.S. Senate.

   En överviktig man, som tror att "det" är en kvinna,  har enligt min mening inget att göra i nationens politik för psykisk eller fysisk hälsa

Om detta verkligen var Joe:s idé eller om det kom från hans handledare är det ett uselt val,

Oavsett Levines önskan att vara något som han uppenbarligen inte är - en kvinna -  gör Levines tidigare agerande "henne" olämplig för detta ämbete.
 När Levine beordrade Pennsylvania-vårdhem att ta emot Covid-patienter, flyttade han sin egen mamma från ett vårdhem för att hålla henne säker och kallblodigt fördömde tusentals sjuka och äldre Pennsylvania-bor till en död som kunde ha förhindrats.

I en normal, sund nation skulle Levine bli åtalad för mord i Pennsylvania och inte utses till en position för att bestämma om hälsopolitik för nationen. Men - i en sådan nation - skulle Joe Biden inte heller vara president.

 

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vågar snart inte referera till alla märkligheter som avslöjas om Biden´s USA. Vad f-n är det som pågår?
Nu vill vi bara få bekräftat att det var John SCOTUS Roberts som förhindrade att President Donald Trump blev återvald.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.