30 januari 2021

Faller på eget grepp

 Vi har läst berättelserna om Andrew Cuomo och vårdhem - uppenbarligen dog många fler människor än vad man vill medge men Coumo fick tom. en Emmy för sin insats.

 Efter dessa avslöjanden twittrade ett troll detta: 

 ”Om du ser någon från Cuomo-administrationen i en restaurang, i ett varuhus, på en bensinstation - gå ut och samla ihop människor tryck dem tillbaka. Och du säger till dem att de inte är välkomna längre, någonstans. ” 

 Ni kommer kanske ihåg att det var exakt samma ord som rep. Maxine Waters uttalade för tre år sedan, förutom att det gällde Trump och inte Cuomo.

 

Dessa ord möttes med en axelryckning då. Men när precis samma ord används för att hänvisa till Cuomo-administrationen, är det inte acceptabelt! 

Massor av Democrats har svarat och protesterat:

 "Detta är skrämmande och farligt. Att uppmuntra till våld får aldrig tolereras. Den som står bakom denna typ av skräp ska skämmas." 

"Vi måste stoppa detta beteende gentemot valda tjänstemän och särskilt deras personal." 

"Detta är farligt, förkastligt och har ingen plats i någon offentlig diskussion. Åh, och spara mig ursäkten:"någon annan gjorde det också".Detta syftar till att väcka våld mot en offentlig tjänsteman och deras personal. " 

 "Vad är det för fel på dig? Att hota med våld mot valda representanter för folket i New York är fascism. Det hat som Trump och hans gäng tjuvar släpper ut fortsätter att spridas över hela landet. Det räcker med det." 

 "Den här typen av uppmaning till våld mot regeringsledare måste stoppas. Speciellt efter den senaste belägringen av den amerikanska huvudstaden måste vi fördöma dessa typer av hot. Det äventyrar vår demokrati. Det här är inte vad vi är och vi kan göra bättre." 

Dessa tweets är fortfarande uppe.  Dumskallarna inser fortfarande inte att de har lurats att fördöma Maxine Waters.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad har det tagit åt dessa socialister? De fanns inte förr i världen. Det kan väl inte vara skattesystemets fel?
De häver ur sig vad som helst helt gratis eller är de rent utav betalda?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.