06 januari 2021

Har Sidney Powell rätt?

 

 Förra veckan sade Sidney Powell att Republican Party inte finns mer, att det begått "virtuellt självmord".
Hon sade att partiet "tappat kontakt med folket"  "och att patrioter kommer att skapa en ny organisation.
#WeThePeople tar tillbaka landet.

 Powell är inte ensam. Hon stöder Trump och avslöjar valfusket och den efterföljande skandalen, och hon har en nationell plattform som vi andra inte har. Tyvärr har lika frustrerade Patrioter migrerat till Parler och Rumble för att uttrycka sina känslor och frustrationer, när Facebook gör sitt bästa för att krossa konservativa röster. 

Oviljan tilltar. Var är alla våra senatorer? Vad håller de på med? Varför är de sådana ynkryggar?

Under lång tid har våra valda tjänstemän kommit undan med att rida på vågen av höga löner, betalda med våra skattepengar och ständigt höja dem medan de själva tar den enkla vägen.
Politiska ledare vill ha status quo - det gäller för båda partierna.  De gör upp med varandra bakom kulisserna och stöttas av media och industrimaffian.  De vill ha makt och rikedom. Genom stöld, genom att ljuga, genom riggade rättegångar och domstolar, och i lådor med valsedlar som hittas mitt i natten.

Varje dag arbetar amerikaner hårt för att försörja sig och navigera kontrollerad manipulation och extremt skadlig information på internet och i media.  Men starka patriotiska amerikaner är trötta på korruption och kommer inte att fortsätta att hålla still inför tvånget. Det jäser under ytan.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att inte Mr/Mrs. Amerika är lika nersövda och degenererade som vi svenskar!
Vi har blivit ett lätt byte för invaderande främlingar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.