03 januari 2021

Inte ens Pelosi går säker nu

Om någon tror att Vänster-mobben, som demokraterna har uppmuntrat,  någonsin skulle vara nöjd bör ta sig en titt på vad de gjorde mot ett av Nancy Pelosis hus.
 Ett hem i San Francisco som tillhör husets talare Nancy Pelosi vandaliserades tidigt på fredag morgon med en uppenbar hänvisning till lagstiftarnas misslyckade ansträngningar att förse amerikaner med $ 2.000 COVID-19 checkar.

Graffitin på Pelosis garagedörr inkluderar ett krav på "UBI" - dvs. universal basic income.  De vill inte ha en check på 2 000 dollar bara en gång. De vill ha en regelbundet under resten av livet. När de får det kommer de att kräva 3000 dollar  sedan 4000 dollar ...
    "Vi vill ha allt"! och de menar det verkligen. 
  Ytterligare $ 600 per person bara för att andas räckte inte. När man börja dela ut något gratis kommer kraven oundvikligen att eskaleras. Det är därför som människor rekommenderas att inte mata vilda djur. De blir farliga och de slutar att lära sina ungar att jaga. 
 
   Precis som Trump vill Pelosi ge alla 2000 dollar, som ska betalas med inflation av de som har sparade pengar eller har fast inkomst.  Men hon lyckades inte genomdriva det, så mobben blir rastlös. 
 Det kan också vara så att Pelosis marxistiska retorik, som fördömer ”inkomstskillnader”, inte går hem hos hennes Vänster-lompisar. Hon är hon värd 114 miljoner dollar! 
 
Mitch McConnell, som visade lite ansvarskänsla blockera utdelningen på 2000 dollar, och fick liknande behandling. 
Pöbeln skiljer inte mellan de som aktivt motsatte sig och de som inte uppfyllde kraven. 
Vandalerna vid McConnells dörr kan inte ens stava rätt. De försökte skriva "Where's my money" men bokstaven "h" fattas. 
 Alla andras pengar tillhör dem, enligt den ideologi som den socialistiska etableringen stöder. 
 

 
0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.