08 januari 2021

Italien förbindelselänken vid främmande makts stöld av det amerikanska presidentvalet - alla pusselbitar på plats.

 Detta är Debbie Georgatos intervju med Maria Zack, som bildat organisationen ”Nations in Action” som gått samman med en annan organisation ”The Institute of Good Governance”. Idag den 6 januari lämnade hon till vissa medlemmar i kongressen samt till presidentens chief of staff in ett vittnesmål skrivet under ed av en italienare, som deltagit i det amerikanska valfusket som förbindelselänk mellan Vatikanen och Kina.  
Hennes organisation har studerat valfusket 2000, 2016 och 2018 (spec. Browder County i Florida) men detta som skett i detta val ligger på en helt annan nivå. I hennes organisation känner man den person som laddade upp (”uploaded”) mjukvaran för röststölderna digitalt, och han berättade var och hur detta gjordes. Allt detta har skrivits ner som en vittnesbekännelse med en italiensk stjärnadvokat och varit föremål för en juridisk process i en statlig italiensk domstol under de senaste dagarna (#: global trending).
Personen ifråga berättar att det som laddades upp var ”instruktionerna för hur man kastar om rösterna” (från Trump till Biden) till en satellit som ägs av ”Leonardo” (da Vinci) SPA, det italienska företaget för ”Cyber Security”, som den italienska regeringen anlitar. Signalerna gick sedan till servrar i Tyskland (Frankfurt) och tillbaka till USA. Detta är själva beviset på att utländska makter styrde valet i USA. Personen ifråga berättar att han var anställd av företaget ”Leonardo”, som är ett enormt stort företag och räknas som det 11:e största kontraktsföretaget inom försvarsindustrin. Detta företag har fått mer än en miljard dollar av amerikanska skattebetalares pengar under det gångna året, och var de som orkestrerade hela stölden. Alla i USA har haft på känn vad som skett men man har saknat den lilla pusselbiten om ”vem, var och hur?”. Nu har man denna pusselbit. Detta undanröjer behovet av en undersökning eftersom man har personen som erkänner att han begått stölden. Det var denna person stod för alla de överföringar av röster, som man kunde se under valnatten och hans skrivna bekännelse och vittnesmål finns att ladda ner på ”America, can we talk” (Debbies blogg).
Personen ifråga har lång och extraordinär datavetenskaps erfarenhet och är en ”senior fellow” vid ”Leonardo”, således ingen nyanställd eller okänd. Egentligen är han oskyldig och gjorde bara det han fick i uppgift att göra.

 Det dök upp några artiklar omedelbart efter valet och ”Leonardo” började avskeda personer i ledningen för Cyber Security och såg till att folk arresterades. Mannen hade då sagt till sin fru: ”Jag förstår inte varför vi blandar oss i USA-valet.” Det var då det började hända saker. Maria Zack och hennes organisation deltog i valövervakningen i USA och många hederliga observatörer frågade sig hur detta kom sig att Dominion maskinerna kopplades upp till Internet. Det fanns faktiskt en förbindelse mellan en valobservatör i Georgia och Italien, så folk förstod att allt inte stod rätt till.
Man vet också den italienska regeringen på hög nivå har haft täta kontakter med högt uppsatta personer på den amerikanska ambassaden i Rom, vilket man nu försöker utreda. CIA var inblandad i detta, vilket finns med i vittnesutsagan. Det är ”chockerande att den amerikanska ambassaden förråder sitt eget land”, menar Maria.
En av ambassadmedlemmarna sågs ofta på gatan tillsammans med general Claudio Graziano på väg till möten - naturligtvis för att kunna orkestrera detta bedrägeri. Claudio Graziano är också chef för EIUs militär och sitter i styrelsen för Leonardo. Enligt Debbie så måste alla electorial votes sändas tillbaka till de lagstiftande församlingarna, som måste gå igenom hela materialet för att få fram sanningen.
Det Maria  berättar är inte bara ”a smoking gun”, utan här har man den hand som håller i vapnet och han är villig att vittna. Om inte Mike Pence skickar tillbaka dessa ”electorial votes”, så gör han sig skyldig till bedrägeri. Man vet nu vad som skedde, hur det skedde, vem som gjorde det och vilka som var inblandade.
Maria Zack berättar också att hon sedan flera veckor varit i kontakt med sin gode vän guvernör Brian Kemp i Georgia om detta och att han väntat på att få se resultatet. Hon försvarar honom som en ärlig person, som blivit orättvist attackerad.

Inte bara ”swing states” utan 17 olika delstater är inblandade i detta bedrägeri.  Debbie påpekar att hon läst att man i december börjat arrestera olika människor för ”hacking”i Italien, vilket hon förmodar bara var för att dölja vad som verkligen skett. Reuters hade faktiskt en artikel om denna ”hacking” men Maria Zack håller med Debbie, det var en undanmanöver för att dölja spåren för bedrägeriet.
Personen ifråga berättar i sin vittnesutsaga att röststölden från Trump till Biden skedde under ledning av den amerikansk ambassadpersonal och på ”Pescara facility” vid Leonardo SPA och man använde sig av ”military grace cyber warfare encryption capabilities” för att överföra ”switched votes” från militära satelliter of Futino Tower till Frankfurt.

Under juldagen vistades Maria Zack på Maro-Lago och delgav då Trump nyheten om vittnesmålet. Så Trump har vetat detta länge - och tydligen bara väntar på att folk avslöjar sig. Det verkligt störande är att den amerikanska ambassaden + utrikesdepartementet + CIA är inblandade i komplotten.  

Videon finns här.
Tack SB!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.