22 januari 2021

Jag hoppas att Antifa ska förstöra Demokratpartiet ...

 Om ni trodde att Joe Biden skulle inleda fred på jorden och samarbete, tänk om. 

    Den första natten visade vad vi har att vänta oss. Poliser över hela landet förberedde sig för oroligheter. Naturligtvis förväntade de sig att 100 000 "Rednecks" skulle dyka upp med skjutvapen och ta tillbaka White House.  Men det är inte så konservativa gör. (Vanligtvis.) 

    Istället var det Antifa som startade natten med att utmana ICE ( Immigration and Customs Enforcement ) i Portland. Minst 150 upprorsmakare förstörde en federal invandringsanläggning. 

 

Fox News: 

Oroligheterna nära ICE-byggnaden började med att våldsverkare började kasta stenar och ägg och vandalisera byggnaden, som ligger i stadens södra område. , "Vi har observerat egendomsskador på byggnaden", skrev Portland Police Bureau på Twitter. "Den som är involverad i kriminellt beteende inklusive vandalism och klotter kan gripas och bötfällas" 

Förstörelsen fortsatte efter invigningsdagen. Andra städer såg också samma agerande. 

   I Seattle såg man skador på byggnader och bilar. Reportrar sa att demonstranter protesterade mot president Biden och polisen och bar skyltar "Avskaffa ICE." 

   I Denver brände de den amerikanska flaggan i demonstrationer som enligt uppgift involverade medlemmar i Black Lives Matter-rörelsen och skanderade anti-Trump och anti-Biden slagord. 

Så, vems sida är de på? Vid denna tidpunkt verkar det som Antifa är förvirrad. Var de inte på Joe Bidens sida? Det ser verkligen inte så ut nu.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Att härja tillsammans med "The Pretender" China Joe, är väl inget mot att kunna spy hat över President Donald Trump?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.