29 januari 2021

Joe Biden har förstört kvinnors sport

Här är en av flera verkställande order som gav Biden skrev under:

Att förebygga och bekämpa diskriminering på grundval av könsidentitet eller sexuell läggning.

Den anger en ny riktlinje:

"Varje person ska behandlas med respekt och värdighet och bör kunna leva utan rädsla, oavsett vem de är eller vem de älskar. Barn ska få veta att de inte behöver oroa sig för att bli nekade tillgång till toalett, omklädningsrummet eller sporter. Vuxna ska kunna tjäna pengar och utföra ett arbete med vetskap om att de inte kommer att sparkas, degraderas eller misshandlas på grund av vem de åker hem till eller för att de klär sig på ett sätt som inte överensstämmer med könsbaserade stereotyper. Människor ska kunna få tillgång till vård och säkra ett tak över huvudet utan att utsättas för könsdiskriminering. Alla personer bör få lika behandling enligt lagen, oavsett deras könsidentitet eller sexuella läggning."

Diskriminering på grund av biologiskt kön är inte bara tillåten utan ses som positivt inom sport. Kvinnor har sina egna lag och sina egna tävlingar eftersom det är ett enkelt vetenskapligt faktum i livet att personer som är födda som pojkar utvecklar starkare kroppar än personer som är födda som flickor. Om det inte fanns någon könsdiskriminering inom sport skulle ingen person som är född som kvinna någonsin ha en chans att vinna en tävling. Det skulle alltid finnas starkare män som skulle vinna. 


Till exempel:
I OS 2016 i Rio vann Usain Bolt 100 metersfinalen för män på 9,81 sekunder. Den som kom sist, Trayvon Bromell, sprang på 10,06 sekunder. 100 meter-finalen för kvinnor vanns av Elaine Thompson på 10,71 sekunder. Hon skulle inte ha haft någon chans att ens kvalificera sig för herrarnas semifinal.

Problemet med Bidens verkställande order är att den utvidgar betydelsen av biologiskt kön till 'könsidentitet'.  
Enligt Bidens tolkning kan varje grabb säga: "Jag identifierar mig för närvarande som kvinna" och delta i en sportgren för kvinnor.  Under Bidens order kommer varje skola som avvisar sådant nonsens att förlora allt federalt stöd.

 Över hela USA kan alla skolpojkar som inte platsar i skolans pojklag eller vinna i tävlingar för män "identifiera" sig som flickor och kräva att få gå med i flicklaget eller att delta i flickornas tävlingar. Det händer redan men antalet sådana fall kommer nu att öka.

Resultatet blir att  flickor slutar att delta i tävlingsidrott. De vill inte dela ett omklädningsrum med pojkar som, kanske bara för en dag, "identifierar" sig som flickor. De kommer heller inte längre att ha en chans att vinna någonting.
 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.