18 januari 2021

Kommer de riktiga nazisterna att stå upp?

 Demokrater på Facebook och Twitter kallar president Trump för nazist och fascist. Efter Rasist är det deras mest populära skällsord. Förmodligen för att de vet att de flesta inte vet vad det är,  eller bara associerar det med läger för judar som de sett i gamla filmer från WWII.  Det faktum att Trumps barnbarn är judar och hans närmaste rådgivare är en jude är inte viktigt för dessa lögnare.

Varför kallade de honom inte Kommunist? Dessa regeringar har mycket mer makt än Hitler och har dödat tio gånger så många människor. De är former av socialism - nazist är en förkortning för nationalsocialism,  men de hoppas att vi inte vet det.  Fascism är när regeringen kontrollerar den privata industrin för att utvidga sin makt och kontrollera folket.  Kommunismen är lite annorlunda - regeringen äger företagen och kontrollerar dem efter att ha tagit all rikedom från ägarna.  Det passar vår nuvarande situation med Big Tech som har vänt på det till att kontrollera vår regering och tysta presidenten, för att han hävdar att valet var stulet.
Det är inte som om demokraterna aldrig har gjort anspråk på stulna val eller bedrägerier eller ifrågasatt valresultat.  Vi har hört det varje gång deras kandidat inte får som de vill.  (Stacy Abrams hävdar fortfarande att hon vann Georgia; Hillary Clinton tjatade i 4 år om bedrägeri, eftersom Electoral College inte fungerade för henne). Var deras Twitter-konton eller plattformar avstängda?

Big Tech kontrollerar också stora företag. Den akademiska världen kan inte existera utan Big Tech. Med lockdowns kontrolleras även våra barns utbildning och framtid av Big Tech och maten vi har på bordet.  Nazityskland hade ALDRIG den typ av kontroll över sitt folk som Big Tech med regeringens samarbete har över oss.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.