29 januari 2021

Krossad av Biden

 När tyranner tar kontroll handlar det inte bara om ideologi. Riktiga människor lider.   Den här videon sätter ett mänskligt ansikte på de tusental som redan har mist sina jobb efter att Biden tillbringat knappt en vecka i Oval Office.

  

Inga problem; Klimat-tsar John Kerry säger att de som har mist sina jobb i "Kriget om Energi" kan tillverka solpaneler.  (De kanske måste immigrera till Kina där de flesta solpaneler tillverkas.) 

Jennifer Granholm, som Biden nominerade till energisekreterare, säger att små människor kan ”offras” för klimatagendan. Som Vänstern har sagt sedan de sovjetiska folkmordens dagar: "Man kan inte göra en omelett utan att knäcka ägg

De som drabbas direkt är bara toppen av isberget. Att drastiskt minska utbudet kommer att höja energipriset, vilket förlamar en ekonomi som redan kämpar med Lockdowns från Covid-19. 

 Indirekt kan Bidens radikala Gröna Agenda kosta ett mycket stort antal människor deras jobb. Lägg sedan till en minimilön på $15 och arbetslösheten kommer att bli värre än under The Great Depression. 

Planen är att ju fler som är arbetslösa, desto mer makt får Democrat Party .

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.