25 januari 2021

Människor över hela världen blir allvarligt sjuka efter vaccinering

  

Det finns alldeles för många människor som drabbats av allvarliga biverkningar av Covid-vacciner.
Mycket information har kommer ut om dessa vacciner,  som drivits fram utan ordentliga tester eftersom de var en fabricerad politisk nödsituation. 

Trettio personer dog efter att ha vaccinerats i Norge, vilket naturligtvis orsakade internationell oro utanför USA.  Sedan var det nio katolska biskopar som alla dog av COVID under samma vecka? 

Under tiden visade en studie i Italien att tumörpatienter redan hade utvecklat antikroppar mot COVID-19 så tidigt som i september 2019, vilket visade att viruset fanns innan det allmänt anses ha börjat i Kina. 

Man ska inte ge dessa vacciner till svaga äldre människor. Den verkliga krisen vi har är att detta virus har anammats politiskt för att skapa politisk förändring. Begränsningarna av den globala ekonomin säkerställer att vi ser en kraftig ekonomisk depression.  Lookdowns har inte varit effektiva och har resulterat i många dödsfall för dem som inte kunde få  behandlingar.

En thailändsk forskare har vaccinerat sig och dokumenterat dess resultat. Hon sa: "Allmänna symtom efter vaccinationen inkluderar mild feber, huvudvärk, muskelsmärta och skakningar." Men hon fortsatte sedan med att säga att det inte kommer att säkerställa att man inte får COVID! 

Så varför ta ett vaccin som inte förhindrar sjukdomen? Är det som influensavaccinet där de säger att man fortfarande kan bli sjuk men det blir mindre allvarligt?

Det finns några rapporter om att om man, efter vaccination , kommer i kontakt med en av de nya varianterna som har dykt upp i Storbritannien, Afrika och nu Kalifornien kommer man att bli ännu sjukare.
Hela problemet är att COVID har använts i politiska syften för att stänga ner ekonomin för att minska koldioxid, och för att bli av med Trump.

Länkar här: Armstrong Economics

1 Kommentarer:

Anonym sa...

När en svensk socialist 91 år gammal dör är det naturligtvis endast det kinesiska viruset Covid-19 som gäller som dödsorsak.
https://www.friatider.se/korrupt-s-pamp-dod-i-corona

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.