22 januari 2021

National Guard måste sova i ett parkeringsgarage

 

 En av de första saker president Biden gjorde var att tvinga National Guard - som har bevakat Washington, DC sedan protesten den 6 januari vid Capitol Hill - att lämna de uppvärmda rummen i US Capitol, där de sov och vilade och i stället skickades de till ouppvärmda parkeringsgarage och ut på gatorna.

”Nancy Pelosi träffade personligen arméns sekreterare för att kräva att 14 000 soldater från National Guard sänds ut till Capitol ...”

" Men det fanns ingen logisk plan från Pelosi var de skulle sova eller om och var de skulle få sina måltider. Det fanns ingen logistik alls. Kom bara hit. Se till att få hit dina uniformerade och gör som vi säger under invigningsceremonin. "

Här är en tweet från en "militär källa i DC:


President Trump har nu erbjudit sig att låta dessa soldater bo gratis på han lyxiga Trump International-hotell, som ligger på Pennsylvania Avenue nära White House.

1 Kommentarer:

Berit sa...

Den republikanska guvernören i Texas, Greg Abbott, har gett order om att hans National Guard-trupper ska återvända hem och inte behöva sova på golvet i ett garage

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.