05 januari 2021

Nu är det nästan över

 

 

 Definition av Evighet: Omröstningen i Georgia.

 Jag är så trött på det! Jag är trött på robocalls på telefonen.
Jag är trött på textmeddelanden - fick sex enbart i går.
Jag är trött på annonserna på YouTube.

Det här valet känns inte bra.  Dimokraterna stal presidentvalet klar och tydligt och Raffensperger och Kemp gjorde ingenting åt det. Raffensperger gjorde en revision av namnen i Cobb County,  där det inte fanns några bevis för röstfusk,  men han gjorde inte någon i Fulton County där det verkliga bedrägeriet ägde rum.
Det verkar som han inte ville bli omvald.

Det verkar som om Kemp inte heller vill vara guvernör för mer än en period.   Stacy Abrams kommer att köra över honom om två år, eftersom alla Trump-väljare kommer att stanna hemma. För två år sedan gjorde Kemp en kampanj med hagelgevär.  I år använde han det för att skjuta sig i foten.

Tanken på att ha två Dimocrat-senatorer från Georgien är nedslående.

Igår kväll klockan 20.00 försökte jag titta på Tucker Carlson i det lokala Comcast-flödet,  vilket inte fungerade alls!!  Hela kabelmatningen för Comcast stängdes av i västra Atlantas förorter.  Den pakistanska kundservice-mannen sa att tjänsten skulle "återställas om två timmar." Konstig. Det verkade vara precis när Trumps rally här i Atlanta slutade.  Vem kunde ana det?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.