11 januari 2021

Stoppa honom från att bli vald igen 2024!

 Nancy Pelosi avslöjade för CBS: s Lesley Stahl på 60 Minutes att "en av anledningarna att till åtala president Donald Trump bara några dagar innan han ska lämna presidentposten är att se till att han inte kan bli vald igen. 

Många kongressdemokrater som argumenterar för åtal (impeachment ) insisterar på att president Trump uppmuntrade onsdagens upplopp vid Capitol i ett tal som han höll innan det inträffade.

Under sitt tal strax innan Congress verifierade Electoral College resultat sa Trump till supportrarna: 

”Vi kommer att gå .. till Capitol och vi ska heja på våra modiga senatorer och kongressledamöter men vi kommer förmodligen inte att ropa bravo till några av dem för de kan aldrig ta tillbaka landet med svaghet. Du måste visa kraft och du måste vara stark."

Rep. Ilhan Omar, D-MN, stöder Pelosis och ska presentera detaljer om åtal mot Trump i dag. 

Hon säger: "Vi har inte råd att se den här mannen i tjänst längre." 

 Advokat Turley hävdar emellertid "att denna anklagelse kommer inte bara att skapa prejudikat för en genväg för" bagatellartade anklagelser "utan ger möjlighet för framtida kongresser att anklaga presidenter för sådant som deras anhängare gör.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Rep. Ilhan Omar, D-MN, stöder Pelosi och ska presentera detaljer om åtal mot Trump i dag.
Hon säger: "Vi har inte råd att se den här mannen i tjänst längre."
På vilket sätt har de "inte råd" ? Vore bra med en förklaring.

Argus sa...

Hmmm... Överraskande att det är Lesley Stahl som intervjuar Pelosi.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.