19 januari 2021

Trumps Invigning 2017

 Aldrig tidigare visade bilder från upploppen vid Trumps invigning 2017. Titta medan de fortfarande finns kvar.

   

Filmen visar en samordnad attack mot president Donald Trumps invigning 2017. 

Höjdpunkterna inkluderar anarkister som förbereder sig för våldsamma konfrontationer med polisen (10:22), våldsamma attacker mot deltagare (2:08), förstörelse av egendom (9:50) och blockaderna som hindrar väljarna från att delta i presidentinvigningen ( 3:29). 

Ytterligare höjdpunkter är intervjuer med blockad-arrangörerna Code Pink och Disrupt J20, vars uttalade mål var att "stänga av denna invigning." Code Pink-arrangören Tighe Barry får frågan: "Kommer ni att orsaka kaos?" Hans svar är ett eftertryckligt "Yes Sir!" (3:56)

 Han tillägger: "Vi blockerade den här gatan för att vi känner att vi har rätt att säga till dem att inte komma till vår stad." (4:27) 

 Producenterna av dokumentären förklarade sitt beslut att visa den här filmen nu, ”Det var aldrig vår avsikt att släppa några bilder medan vi fortfarande är i produktion. Vi har haft det här dramatiska innehållet i fyra år i väntan på den färdiga filmen, men de senaste händelserna har övertygat oss om nödvändigheten att släppa detta exempel nu."

 Rumble video: https://rumble.com/embed/vac5b7/?pub=fii0j 

YouTube video: www.youtube.com/watch?v=Ocb-S26BdRA

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.