01 januari 2021

We The People

 Det sägs att Demokrati är en regeringsform där folket har befogenhet att välja sina styrande,  men när Trump vann 2016 blev hela det politiska etablissemanget i världen uppskrämd.  De såg Trump som en verklig ledare för folket - POPULISM  kallade man det och det blev ett skällsord. - Men ska demokrati inte handla om mer än att folket kan rösta?


Det är en etablerad politiska klass som härskar och Trump kom utifrån och hörde inte hemma där - han var ett hot. Under de fyra år som gått har vi sett att även en majoritet av Republicans är emot honom och det verkar som de föredrar att Biden blir president.
  Vad republikanerna tror är att allt ska återgå till "normalt". Att de kan ha sina överenskommelser och    korrupta affärer med Dems. så som de alltid haft.  De tycker att folk är dumma och att de kommer att fortsätta att hålla käften och rösta på Republicans.

Det troliga är att både Dems. och Reps. har gjort ett allvarligt misstag. 

Deras egen korruption visades tydligt i det sk. "hjälppaketet".  $600 för amerikaner, mer för illegala utlänningar och oändliga utländska program.  Det var ett skämt.     $600 dollar kommer inte att betala en månads hyra på många platser och ännu mindre en månads mat. Det var regeringen som medvetet använde Lockdown för att skapa arbetslöshet.

Vi ser nu hur ett tredje parti kan växa fram och att det kan bli mycket mer dominant inför 2022.

Valet var stulet och det finns massor av bevis för det men Pressen och Big Tech förnekar det.  En del säger faktiskt nu att - OK, det var kanske lite fusk men inte tillräckligt för att göra någon skillnad."


Det här valet handlar inte om vem som är bättre - Biden eller Trump. Det är Agenda 2030 och det kommer från World Economic Forum tillsammans med FN.

Det handlar inte längre om Trump. Det handlar om den omfattande korruption som har infekterat båda partierna i Washington. Populism är "we the people" vilket  de glömt!
 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.