03 januari 2021

Zuckerberg bör arresteras just nu!

 Det säger Martin Armstrong.

Vad vi ser nu är att Facebook medvetet blandar sig i valet. De stängde sidan för republikanerna, där de samlade in pengar i Georgia två dagar före valet,  och hävdade att det bröt mot deras riktlinjer för samhället.
Jag är ledsen, men Zuckerberg borde kedjas. Han kränker nu allas medborgerliga rättigheter i nationen.

 De ville starta ett krig och hävdade att Ryssland lade sig i USA: s val och kongressen krävde sanktioner. Facebook agerar mycket sämre än ryssarna någonsin anklagades för.

Vi behöver en speciell åklagare, utsedd just NU för att kriminellt anklaga alla i BigTech som medvetet försöker manipulera valet. Dessa ohederliga typer anser uppenbarligen att den amerikanska konstitutionen bryter mot deras riktlinjer för samhället. Nog är nog! De ska låsas in nu!

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Otäckt, skrämmande!!! Var blev den Amerikanska medborgaren av med detta massiva valfusk som de flesta vet om men ingen vågar ta fatt i? En specifik grupp illasinnade människor har stulit sina medmänniskors röst. Vidrigt!
SU

Anonym sa...

Berit,
helt rätt. Alla dessa, Mark Zuckerberg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter), Erik Schmidt (Google) och YouTubes CEO bör avtjäna minst 10 års fängelse för att ha blockerat och förvägrat det amerikanska folket deras konstitutionella rättigheter. De är dessutom förrädare mot sitt eget folk för sitt samarbete under täcket med USAs värsta fiende Kina. Detta bör ge dem påbackning med ytterligare 10 år. Jag hoppas verkligen att det efter valet kan komma igång en stor och bred amerikansk organisation som driver detta krav: 20 års fängelse för deras kriminella beteende.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.