26 februari 2021

Ska barn själva få bestämma om de ska byta kön?

 

Dr. Rachel Levine, som själv är en transperson, undvek frågor från senator Rand Paul (R-KY) om detta. "Ska man ge barn hormoner som stoppar puberteten och operationer som ändrar deras kön utan föräldrars medgivande. " 

Levin gömde sig bakom undanflykter och fraser.   Levine, som är president Joe Bidens kandidat för assistent-sekreterare för Health and Human Services (HHS), svarade på frågor från olika senatorer under en intervju, och Rand Paul ställde specifika frågor som Levin undvek att svara på. 

 ”Könsstympning har nästan allmänt utdömts,” inledde Paul och citerade Världshälsoorganisationen (WHO), FN: s barnfond, FN: s befolkningsfond. ”Enligt WHO anses könsstympning internationellt som ett brott mot mänskliga rättigheter. Könsstympning anses vara särskilt allvarlig eftersom det, som WHO konstaterar, nästan alltid utförs på minderåriga och är ett brott mot barns rättigheter. ”

Mera här

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Enligt svensk lag, om den inte ändrats på sistone, kan man inte ens låta sterilisera sig före 25 års ålder. Könsbyte för minderåriga borde därför vara uteslutet i Sverige.

Berit sa...

En överviktig person som inte kan skilja på man och kvinna ska ge oss råd om hur vi ska leva ett hälsosamt liv.

elina sa...

Vid könsbyte kan du ansöka om sterilisering från 18 i Sverige.
Frågor vid könsbyte har precis utretts men jag vet inte om och när lagen tillkommer. Juridisk kön får du byta från tolv år enligt förslag, kanske före om det är jobbigt. Går inte föräldrar med på det kan Socialtjänst utreda.Barnets bästa ska råda.
Vad det är blir en så kallad bra fråga.
Vissa åtgärder för könsbyte är ok från 15 som borttagande av bröst.

I verkligheten föds det ett par barn per år i Sverige med underutvecklade könsdelar då könet inte kan fastställa. Kan intyga att det var en katastrof och sorg för föräldrarna.
Vad säger man till mormor frågade ett par.

skepparn sa...

Typiskt att morfar sopas undan!
Har icke han(?) känslor även?

Berit sa...

Att deformera barn är en del av en politisk agenda och vi måste försvara Amerika mot människor som Rachel Levine och de personer som vill placera honom i en myndighetsposition över oss.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.