24 februari 2021

Vart är vi på väg

 

Tusentals äldre har dött till följd av regeringsagerande. De flesta av dem dog ensamma utan familj eller präst.  Andra nekades livräddande droger och begravningsceremoni.   Gränserna är öppna, medan skolorna förblir stängda. Vi uppmanas och tvingas i många fall att täcka våra ansikten med smutsiga trasor,  som orsakar mer skada än nytta. Tiotusentals små och medelstora företag har gått omkull.  Energiproduktionen stoppas medan Texas fryser och människor dör. Bill Gates ses som en hjälte av kollektivisterna, när han fortsätter med sin plan att förstöra mänskligheten.

Har vi tappat allt sunt förnuft?
Kommer vi någonsin att agera?
Hur länge ska vi stå ut med alla idiotiska påhitt?
Med den här takten kan vi snart säga adjö till all Frihet.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Socialisterna skrämmer folk från vett och sans med förstörelse, mord och bränder och dom ger sig inte förrän de plundrat allt som kommer i deras väg.

Berit sa...


Om tre år kommer många människor att se tillbaka och inse att de tillbringade ett helt år av sitt liv med en mask för ansiktet, ensamma i sitt hus och att de undvek alla människor de älskar. Ett år av ett liv som aldrig kommer tillbaka.
Varje dag är en risk. Bilolycka, influensa....

Våra dagar var räknade från det ögonblick vi tog vårt första andetag. Livet är inte en tävling där vi vinner över det oundvikliga! Det har inte ändrats sedan tidens begynnelse!
MEN vi borde inte tvingas leva i rädsla.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.