02 mars 2021

Covid-bedrägeriet går inte att dölja för evigt

 Översättning från Armstrong Economics.

Läkare har verkligen köpt COVID på grund av det enkla faktum att de fick mer betalt om personen hade COVID. De hävdade att COVID påverkade minoriteter mer, men nämnde inte att om du inte hade en sjukförsäkring men sa att du hade COVID,  betalade regeringen 100% av alla medicinska kostnader. De mutade sjukvårdspersonal för att göra COVID till en nationell kris, och även med all hype är dödssiffran bara 0,028%.

Nu börjar familjer kräva utredningar eftersom deras nära och kära listades som döende av COVID när de inte var det.  Armstrong har fått e-post från många människor där deras mamma var runt 90 år och dog av ålderdom, var på sjukhuset under sina sista dagar och plötsligt dog av COVID.

I Storbritannien insisterar nu många medicinska experter på att alltför många dödsfall skylts på viruset. En begravningsentreprenörer har uttalat sig och kallar detta ”en nationell skandal”, enligt Daily Mail. I Storbritannien finns det inga rapporterade influensafall, och i Kanada är rapporter om influensa bara en bråkdel av vad de var förut.

Bedrägeriet som har varit så genomgripande har förstört världsekonomin, orsakat livsmedelsbrist och har utnyttjats för att få ett slut på våra grundläggande mänskliga rättigheter. Det har utplånat servicebranschen, satt ett stopp för konst och lämnat många elever deprimerade och oförmögna att lära sig på distans.  Självmord har ökat med 60%. Samtidigt ser vi en kraftig nedgång i nya COVID-19-fall i USA, Kanada och Indien. Detta visar att mycket av COVID-problemen har skapats  av pressen och korrupta individer inom det medicinska området.

Mer här


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.