01 mars 2021

De tappade Masken en aning under helgen

 World Economic Forum (WEF) publicerade en Tweet som hävdade att lockdowns  förbättrade städer runt om i världen....och de tog sedan tillbaka den på ett tafatt sätt.  

 De inkluderade till och med en minut lång video.

  

Vad lärde vi oss av den videon? 

 "Lockdowns gjorde städerna tystare". Hej, vem kunde ha trott det! 

All denna tystnad är musik i öronen på dessa människohatande ödlor som uppenbarligen driver WEF. Så vi lärde oss att det var mycket mindre buller under nedstängningarna. Det var helt fantastiskt eftersom det gjorde det möjligt för vetenskapsmän att upptäcka jordbävningar mer exakt. 

 De där är inte normala människor. 

 Dessutom minskade föroreningar lite grann. Men nu återgår saker och ting till det normala och vi måste skärpa oss med tanke på ... Klimatförändringar. 

Videon avslutades med en fråga "Hur tyst var det i dina hemtrakter?"

Ödlorna förväntade sig uppenbarligen att vi ska säga, "Oh ja, det var väldigt lugnt här! Det var underbart att inte höra barnen skratta och leka. Ingen musik från klubbar och restauranger, eller liv och rörelse i en levande stad ! Hur uppfriskande det var att uppleva en stad där allt roligt försvunnit! "

 Eftersom det inte är så som vanliga människor ser på situationen, var reaktionen mot WEF så fientlig att de var tvungna att ta tillbaka sin Tweet. Men mycket motvilligt. 

"Vi tar bort denna tweet", skrev de. "Lockdowns är inte en förbättring av städer "runt om i världen. Men de är en viktig del av folkhälsans svar på COVID-19." Men även denna reträtt är helt fel. 

@AJKayWriter, som har skrivit mycket bra om viruset, svarade så här: 

 Om du med "viktigt" menar: 

*auktoritärt * grovt oproportionerligt *dödligt * anti-folkhälsa * kränkande makt * fattigdoms-skapande... så har du helt rätt

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.