01 mars 2021

Ikea säljer nu "Tiny Homes"

 

Virus-pandemin har varit särskilt allvarlig för millennials (Generation Y) med tanke på att många av dem valde att läsa värdelösa ämnen och samla på sig oöverstigliga studieskulder. Många studenter har tidigare delvist finansierat sina studier genom att jobba inom restaurangbranschen men politikers påhittade regler och förbud har krossat den världen.  Många ungdomar lever nu på sina föräldrar, checkar från staten eller hittar andra jobb och försöker omskola sig för en ny karriär. När bostadspriserna stiger i höjden är en egen bostad utom räckhåll för många. Det är därför Ikea, (som också säljer svenska köttbullar), nu marknadsför små hem för panka ungdomar.

Idén om "En Liten Stuga" har tagit fart under det senaste decenniet eftersom främst Feds. agerande har resulterat i att större delen av rikedom koncentrerats bland några få personer och medelklassen har  decimerats.  Människor måste göra nedskärningar och väljer små hem.
IKEA har hakat på trenden och "Hipsters" faller för "förnybara, återanvändbara material för inredning, solpaneler på taket, rinnande vatten, kök och en liten värmepump för luftkonditionering.  

Under sken av att vara miljömedvetna inser inte dessa ungdomar som attraheras av "Tiny Homes" att deras levnadsstandard har kollapsat.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.