22 april 2021

Den Juridiska Lynchningen av Derek Chauvin

Derek Chauvin var polis - en vit polis. Han var dumdristig nog att arrestera och hålla fast George Floyd, en kriminell - en svart kriminell - som var fullproppad med fentanyl.  Det var allt som rasmobben behövde för att göra upplopp.
      Amerika har väntat ett helt år på en förklaring till hur plundring och uppeldning av affärer kunde tänkas leda till "rättvisa" för George Floyd. Vi har också väntat på en förklaring till varför polisstyrkorna i de värsta upplopps-städerna har vägrat att ingripa mot våldsverkarna.  Jag tror att vi nog måste vänta ett tag till på det.

Detta är Amerika idag:

En nation där ”aktivister” hävdar ”rätten” att härja i städer, bränna, plundra och ibland mörda utan rättslig påföljd, i ”rättvisans namn”.
En nation där en sittande lagstiftare (Maxine Waters) kan skyldigförklara en polis vid en rättegång för hans liv, kräva upplopp och utbredd vandalism om juryn beslutar något annat, men hon kritiseras inte av sina kollegor.
En nation där en annan sittande lagstiftare kan kräva straff för icke-involverade poliser, enbart för att de var närvarande vid tidpunkten men inte heller kritiseras.  
En nation som splittras av rasbaserade upplopp.  
En nation där goda människor sitter och vrider händerna medan allt ovanstående händer.

 

5 Kommentarer:

Anonym sa...

SOCIALISTER, parasiterar mest effektivt på nöd och elände!!!
Det har blivit deras oslagbara varumärke.

skepparn sa...

Du glömde(?) herr Bidens inlägg innan juryn var klar med sitt utslag.
Häftigt land, USA.

Berit sa...

Skepparn, jag har inte följt nyheterna så noga när jag reser men ser nu att Biden bad för en fällande dom. Jag trodde aldrig att jag skulle leva i ett ondskefullt land.

Berit sa...

Har nu rest genom 10 stater, 3 tidszoner i 5 dagar,

skepparn sa...

Vad gäller transport med bil har jag under min levnad inte åkt så lite som under det sista året...
Lik föbenat måste bilen in för årlig kontroll för att garantin skall gälla!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.