08 april 2021

DNA, Vaccines and Transhumanism

 

Dr. Sherri Tenpenny (översättning):

Transhumanism är ett begrepp inför framtiden då människa och teknik blandas, vilket resulterar i själlösa intelligenta maskiner. Det är en rörelse som gynnar utvecklingen av en ny mänsklig art genom användning av integrerade kretsar. Genom att kalla det  "mänsklig förbättring för den post-mänskliga eran" antar transhumanister att mänskligheten bara kommer att förbättras av maskiner. Ingen kommer till skada. Ingenting förstörs. Och ingen möjlighet till tvång eller dominans. I en post-human värld kommer mänskligheten, såsom vi känner den, att vara föråldrad.

År 2012 blev pionjären för artificiell intelligens Ray Kurzweil chef för teknik och chefsfuturist på Google. Han anställdes för att arbeta med projekt för att få maskiner att lära sig. På grund av tekniska framsteg förutspår Kurzweil att man år 2030 kommer att tillåta att små nanoboter injiceras i människors blodomlopp. Därifrån passerar de genom blod-hjärnbarriären och integreras i hjärnan. Den mänskliga hjärnan kan sedan ansluta till ”molnet" och uppnå en briljans, som man aldrig kunde tro var möjlig. Så biologiska varelser kommer huvudsakligen  att bli ”icke-biologiska enheter”. I sin bok ”The Singularity is Near: When Humans Transcend Biology” säger Kurzweil: "I framtiden kommer det inte att finnas någon åtskillnad mellan människa och maskin eller mellan fysisk och virtuell verklighet."

Mera här från Tro, Vetande och Vetenskap


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
Dr. Tenpenny har berättat att normala vacciner innehåller 2 miljoner viruspartiklar. Det nya mRNA-vaccinet innehåller 50 miljoner mRNA-remsor, dvs 25.000 flera partiklar. Om man sänder in 50 miljarder nanopartiklar i blodet så kan man föreställa sig vad det innebär när dessa nanopartiklar runt hjärna reagerar på signaler från "the cloud" via 5G. Kommer vi överhuvudtaget att kunna värja oss för alla radio och Tv-signaler som öses över oss. Det är faktiskt ett hemskt framtidsperspektiv. Men Bill Gates är förstås nöjd.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.