14 april 2021

Johnson & Johnson, och vad vi inte får veta

 Den 8 april sa CDC att det inte fanns några problem med Johnson och Johnson-vaccinet, fast flera personer rapporterade reaktioner i North Carolina.
Men mindre än en vecka senare instruerar FDA nu alla medicinska leverantörer att "ta en vaccin-paus" eftersom sex kvinnor har utvecklat "sällsynta" blodproppar.  Det har administrerats mer än sju miljoner J & J-doser.
  Alla sex var kvinnor mellan 18 och 48 år och alla utvecklade sjukdomen efter en till tre veckors vaccinering. En kvinna dog och en andra kvinna i Nebraska har varit på sjukhus i kritiskt tillstånd.

  AstraZeneca-vaccinet drabbades av samma öde av exakt samma angivna anledning - blodproppar-  i  20 nationer, mestadels i Europa.
Men Media klagar ständigt över att det fortfarande finns en betydande del av befolkningen som lider av "vaccin-tvekan". 

Men...titta på siffrorna.
Av mer än 4,8 miljoner J & J-vaccineringar som administrerats i USA rapporterar CDC att sex personer har fått blodproppar och det räcker för att "ta en vaccin-paus". Men mer än 2000 rapporterade dödsfall från andra vacciner från Moderna och Pfizer är ingen anledning till oro?

Vad är det som händer?
Kan det vara så att Johnson & Johnson-vaccinet, liksom AstraZeneca-vaccinet i Europa, levererar en enda dos och är inte baserat på mRNA-tekniken.  Båda dessa vacciner har attackerats offentligt av myndigheter - AstraZeneca i Europa och nu J&J i USA.  Media får också kritisera dem.

De två andra stora vaccinproducenterna, Moderna och Pfizer, baserar sina produkter på mRNA-tekniken vilken kräver flera doser - vilket innebär att människor måste få en "uppdatering" efter 6 till 12 månader. Det är en kontinuerlig behandling baserad på en enda mRNA-plattform och de har kontroll över oss för evigt.

Liksom marsvin har vi erbjudits och tvingats ta fyra osäkra "vacciner", som alla snabbt hamnade på marknaden under skenet av en "nödsituation",  som kraftigt överdrivits av globala hälsobyråkrater i Världshälsoorganisationen och CDC.  

Media gjorde sin del för att skapa masshysteri genom att okritiskt rapportera vad de korrupta WHO, CDC, Fauci, Gates, et al, sa dagligen. Nu stoppar man två av de fyra vaccinerna för att driva människor till de andra två som bär mRNA-enheten.
Det är vad som kommer att finnas kvar efter att AstraZeneca och J&J har blivit diskrediterade.

Skapa panik bland befolkningen, eliminera sedan konkurrensen och behandla alla de panikslagna som är rädda för att komma ut ur sina hus. Den inflytelserika och maktfulla Eliten har full kontroll!


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.