16 april 2021

Laboratorier i US kan inte finna Covid-19

 En klinisk forskare och immunolog-virolog vid ett laboratorium i södra Kalifornien säger att han och kollegor från 7 universitet stämmer CDC för massivt bedrägeri. Anledningen: inte i ett enda av 1500 prover av testade ”positiva” personer,  kunde de hitta Covid-19. ALLA människor hade helt enkelt influensa A, och i mindre utsträckning influensa B. Detta överensstämmer med tidigare resultat från andra forskare, som vi har rapporterat om flera gånger. (Principia-scientific)

Dr Derek Knauss:
Jag behöver fortfarande hitta ett verkligt exempel på Covid-19 att arbeta med. Vi som utförde laboratorietestet med dessa 1500 prover vid de 7 universiteten stämmer nu CDC för Covid-19-bedrägeri. CDC har fortfarande inte skickat oss ett livskraftigt, isolerat och renat prov av Covid-19. Om de inte kan eller inte vill, påstår jag att det inte finns någon Covid-19. Det är fiktivt."

 I ett dokument om Covid-19, medgav CDC redan sommaren 2020 att det inte har ett mätbart virus.
De flesta människor har lurats av skrämselpropaganda

Med världsomspännande, regerings-styrd 24/7 skräckpropaganda från massmedia, har de flesta trott att det verkligen finns ett livshotande virus som gör människor sjuka mycket snabbare och svårare än säsongsinfluensa. Men även det är bevisligen inte fallet. Influensa A har varit den ledande dödsorsaken från lunginflammation i den utvecklade världen i flera år.

Tabellen nedan är från RIVM 


2 Kommentarer:

robban sa...

många huvuden kommer att rulla om de forsätter med sin revolution

Anonym sa...

Vad blir priset för att komma ur den socialistiska RÄVSAXEN?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.