19 april 2021

Maxine Waters Uppmanar till Våld

 82-åriga Maxine Waters är en av de otrevligaste rashetsarna i landet. Under rättegången mot George Zimmerman krävde hon att han skulle dömas för mord. Under utredningen av polisen Darren Wilson i Ferguson krävde hon en anklagelse om mord baserad på klart falska påståenden om "hands-up, don't shoot". Efter valet 2016 krävde Waters att människor fysiskt attackerar Trump-supportrar på restauranger och bensinstationer, "konfrontera dem och gör det obekvämt för dem". 

  Kort sagt kräver Maxine Waters konsekvent politiskt våld. Det råder inget tvivel om att Obamas gäng av rasantagonister hittar på och manipulerar händelser kring rättegången mot Derek Chauvin angående George Floyds död. Man gör allt för att skapa rashat och splittring. 

  Till och med kommentarerna om rasism från Meghan Markle inför rättegångens början var inte slumpmässiga. 

De aktiverade politiska Vänsteristerna uppmanar nu återigen till hot och våld.  I enlighet med hennes stil och vana reste Walters till Brooklyn Center i Minnesota går kväll och uppmanade människor att bli ännu "mer konfronterande" om Derek Chauvin frikänns. Hon stöder uppenbart politiskt våld och pöbel-anarki. "Vi förväntar oss en skyldig dom" sa hon och tillade "Om vi ​​inte får det kan vi inte dra oss tillbaka. Vi måste bli mer konfronterande." 

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Vet President Donald Trump om det?

Berit sa...


Marjorie Taylor Greene (R-GA) planerar att framlägga en resolution som uppmanar kongressen att utestänga rep. Maxine Waters (D-CA) (som suttit i 16 år) över de kommentarer Waters gjorde vid denna anti-polisprotest i Brooklyn. City, Minnesota.

Anonym sa...

Det var väl Kapitolium hon ville storma som President Donald Trump misslyckades med, eller bara en förövning?

Ann-Marie sa...

Och så hade haggan dessutom mage att begära poliseskort!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.