11 april 2021

Media jobbar på att hitta ursäkter

 En sjätte person har avlidit efter en dödlig skjutning utfört av en före detta professionell fotbollsspelare i South Carolina. Han tog sedan sitt eget liv.
Robert Shook sköts sex gånger när den f.d. NFL-spelaren Phillip Adams också sköt en läkare, doktorns fru och deras två barnbarn.
Media befinner sig nu mellan "a rock and a hard place."


De har arbetat hårt för att övertyga oss om att "vit överhöghet" är det verkliga hotet som detta land står inför. Samtidigt visar verkligheten och fakta att det inte är så.

Först och främst har vi sett hur brottsligheten ökat i democrat-styrda städer tack vare deras "Minska Polisens finansiering" -kampanj.

Mer än 20 större städer har minskat sina polisbudgetar i någon form.
Resultaten har inte blivit bra i Los Angeles, Oakland, New York City, Portland och Austin. Mord i Oakland, Kalifornien, har ökat med 314 procent jämfört med samma tid förra året och man har sett 113 procent ökning av rån. 

Men de dåliga nyheterna blir ännu värre för media. Det senaste attackerna mot asiater och "upproret" vid Capitol har involverat svarta män.

Media gjorde sitt bästa för att försöka förvandla attackerna mot asiater till ”vit överlägsenhet” efter mordet på asiatiska "massöser"här i Atlanta, men det gick inte bra.  Till och med den socialistiska drömstaden San Francisco har gett upp och medger nu att svarta människor attackerar asiater i en alarmerande takt.
Men...att svarta attackerar asiater beror inte på "rasism", säger man,  utan därför att asiater tjänar mycket pengar.

  Phillip Adams fick en del skador under sin fotbollskarriär.  Hjärnskakningar, benskador och andra problem som är vanliga för fotbollsspelare. Adams far säger att han skyller fotboll för problem som hans son hade och som kan ha lett till att han begick onsdagens våld.
Denna händelse och Adams kommer nu att begravas 6 fot under jorden och vi hör aldrig talas om det igen - förutom som ett exempel på hur "ond" fotboll är.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.