08 maj 2021

 

Aldrig någonsin i historien har någon händelse blandat fakta, fiktion, rädsla och förvirring som COVID-19-pandemin 2019-2020.” - Thomas E. Levy, MD, JD.

Det är mycket viktigt att vi förstår vad som händer. Avsikten är att införa vaccinpass överallt,  men man döljer det.  Det är världens första digitala, gemensamma ID-system och man gömmer det under rubriken "Hälsa"  (vaccinerad Ja eller Nej). 

Som i Israel kommer vi att tvingas presentera ett giltigt VaxPass för att kunna komma in i speciella byggnader eller få tillgång till vissa tjänster.
Ett exempel: Ditt VaxPass plingar och instruerar dig att du måste ta din tredje eller fjärde eller femte vaccin-spruta . Om du inte gör det kommer ditt VaxPass att bli ogiltigt och du blir en utstött person, som inte kan bestämma över ditt eget liv.
Kommer vi att ha något val?

Det är olagligt och medicinsk apartheid.

Vi bombarderas dagligen med reklam för vaccin, men vi ser aldrig någonting om behandling av smittade personer i ett tidigt skede.

"Med ett aggressivt undertryckande av information om tidiga behandlingar och standardpolicyn i COVID-19-testcentra är att inte erbjuda sådana resurser till dem som testar positivt för infektionen, är det inte konstigt att vi har haft 45 000 dödsfall i Texas. Den genomsnittliga personen i Texas tror att det inte finns någon behandling!", sa Peter McCullough,

Dr. Peter McCullough, en mycket välkvalificerad läkare, som censurerades av YouTube förra året, talade till Texas State Senate Health and Human Service Committee förra månaden och gav grundlig information om framgångsrika behandlingar av COVID-19, den nuvarande höga nivån av flockimmunitet mot sjukdomen, den mycket begränsade potentialen med "vacciner" och data som visar att tidig behandling kunde ha sparat upp till 85 procent av "över 500 000 dödsfall i USA." 

McCullough"satte ihop ett team av läkare" för att studera "korrekt föreskriven användning utanför konventionell medicin, för att behandla sjukdomen och de publicerade sina resultat i American Journal of Medicine.
"Det fanns 50 000 artiklar tidigare i den medicinska litteraturen om COVID, men inte en enda informerade läkaren hur man ska behandla Covid, ”sa han. ”När kommer det att hända? Jag var helt bedövad! Och när vår artikel publicerades ... blev det ... den mest citerade artikeln vad gäller medicin i princip i världen . ”

Läs mycket mer här och lyssna till videon med Peter McCullough!
2 Kommentarer:

elina sa...

Samma här, om Regeringen nu lyckas med det tekniska. Någon av dem sa att man kan behöva vaccinpass för frisör mm.
Men det var inte så många som skrev på protestlistor mot vaccinpass, varken här eller i EU.

robban sa...

nu vad det ju detta med europadomstolen som slog fast att vaccinpass strider mot lagen. men det går ju bra att skita i vad dom säger när det passar annars så är det top prio att lyda minsta vink från dom i sverige

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.