18 maj 2021

Bill Gates hoppas på ett Nobelpris

 

En ny rapport från The Daily Beast kommer sannolikt att förstöra chanserna för att Bill Gates någonsin får nobelpriset. Det sägs att han var helt besatt av denna möjlighet. 

 
Utdrag från rapporten:

    Bill Gates tyckte om att få uppmärksamhet i Jeffrey Epsteins herrgård på Manhattan - komma bort från sitt trassliga äktenskap och prata med pedofilens krets av kändisar om filantropi och andra världsliga ämnen.

    Men Microsoft-mogulen kan ha varit på jakt efter en annan förmån i nätverk runt Epstein: Gates hoppades att den inflytelserika perversen kunde hjälpa honom att få Nobels fredspris, berättade en före detta Gates Foundation-anställd.  
 Han sa att medlemmar i stiftelsens kommunikationsteam varnade för Gates förhållande till Epstein och fick höra att det "var en manöver att försöka skaffa sig ett Nobels fredspris, vilket är vad Bill önskar sig mer än allt annat i världen."

1 Kommentarer:

elina sa...

Varför inte han när andra som inte har gjort något för fred och mänsklighet har fått priset? Kanske Biden? För att ha återställt ordningen "bara yrkespolitiker kan bli en president".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.