04 maj 2021

BLM kräver att Trump utesluts från alla sociala mediasidor

 

Black Lives Matter släppte en uppdaterad lista av krav och ger människor möjlighet att skriva under med sina  namn på den nya listan.

"Vi ansluter oss till rep. Ilhan Omar, rep. Ayanna Pressley, rep. Cori Bush, rep. Jamaal Bowman och andra som kräver att Trump omedelbart döms i USA: s senat", är det första kravet på BLM: s webbplats. ”Trump måste också förbjudas att inneha valt ämbete i framtiden.”

Gruppen vill också att president Donald Trump för alltid förbjuds på "alla digitala mediaplattformar" och hävdar att han använder plattformarna "hänsynslöst och oansvarigt för att sprida lögner och desinformation."

Gruppen riktar sin uppmärksamhet mot Trump-lojalister i kongressen och kräver att alla GOP-lagstiftare som "höll med om Trumps konspirationsteorier och uppmuntrade de vita supremacisterna att vidta åtgärder för att underkänna valet ska utvisas från kongressen. "

Mera här.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Va,????
Tål inte stalinisterna att bli avslöjade längre, då är det riktigt illa!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.