04 maj 2021

Bortse inte från Caitlyn Jenner

 Caitlyn Jenner är nog att räkna med i tävlingen om att bli Kaliforniens guvernör. Hon talar direkt till människor. Hon var en skicklig idrottsman och enormt duktig i affärslivet efter idrottskarriären. 

 Hon var framgångsrik i en reality-show där hon rutinmässigt var den enda personen som tycktes ha något sunt förnuft. Att ha ett namn som folk känner igen är viktigt och hon har det.  Ingen summa pengar kan köpa en politiker trettio år i rampljuset. 

Hon skräder inte orden och det är viktigt i en stat där befolkningen är enormt irriterad över ledare som ljuger och bryter mot reglerna och hon kan komma att överraska många människor. 

 Arnold Schwarzenegger, den sista personen som vann en omröstning där en tidigare vald Dem-guvernör återkallades,  säger samma sak. Men det var vad hon sade i lördags som kan göra att hon har en chans att vinna,  eftersom hon visade att hon vågar sätta sig upp mot "woke"-mobben och vara ärlig. 

 Hon tillfrågades av en reporter vad hon tyckte om att transgender-flickor tävlar i kvinnosporter. Och eftersom hon själv är transkvinna bör hon ju veta vad hon talar om. 

"Det här är en fråga om rättvisa", sa Jenner. "Det är därför jag motsätter mig att biologiska pojkar tävlar i flickors sport." ”Det är bara inte rättvist. Och vi måste skydda flickors sport i våra skolor.  Jag förväntade mig inte att bli tillfrågad om detta när jag hämtar mitt morgonkaffe, men jag är klar över var jag står"

1 Kommentarer:

Anonym sa...

I vilket fall som helst så får "hen" mycket att göra:

https://www.youtube.com/watch?v=3krgFy-_MlA

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.