12 maj 2021

Demokrater och oljeledningar

 Enligt vad jag kan se på nyheterna har stora delar av landet slut på bensin på grund av cyber-attacken på Colonial Pipeline, som normalt transporterar 2,5 miljoner fat bränsle om dagen, vilket utgör 45% av vad som behövs på östkusten. Detta ger en uppfattning om vad Biden-admin har i beredskap för oss. 

Dems. gillar inte oljeledningar eller det värdefulla bränsle som strömmar genom dem, så vi kan inte  förvänta oss att de kommer att ta denna kris på allvar.  Jennifer Granholm, som ni ser nedan, påstår att det inte är någon bensinbrist och att bensinpriserna redan tidigare hade ökat kraftigt beror på Covid och är inte en följd av Biden ansträngningar att kväva oljeproduktionen.

The Colonial Pipeline är inte den första som stoppats av onda människor sedan Biden tog makten. I ett av sina första verkställande order dödade han Keystone XL-pipeline  och gjorde tusentals personer arbetslösa.

Och på tal om pipelines; Michigan Gov. Gretchen Whitmer hotar att ta vinsten från det kanadensiska företaget Enbridge Inc. om de fortsätter att använda en rörledning som går genom Great Lakes.
Cruella Whitmer vill stänga rörledningen helt, så hon återkallade deras tillstånd. 

Huruvida Michigan har befogenhet att stänga av rörledningen diskuteras i domstol och Enbridge vill hålla energin flödande under tiden. Rörledningen levererar till raffinaderier i Ohio, Pennsylvania, Ontario och Quebec förutom Michigan. 

Tjänstemän i Ottawa säger att en stängning skulle stoppa nästan hälften av den olja som används för att tillverka bensin, flygbränsle och olja för uppvärmning,  för invånare i centrala Kanada. Stängningen innebär också högre bränslekostnader och tusentals jobbförluster i raffinaderier.

Ett handelsavtal förhindrar för närvarande att rörledningar mellan USA och Kanada stängs förutom i en nödsituation.
Det handlar inte om oljeläckor. Det handlar om en ideologi. Liksom vit hud är rörledningar i sig dåliga enligt partiet "Demokraternas" ideologi.'  Det är därför de kommer att göra sitt bästa för att bli av med dem.

1 Kommentarer:

robban sa...

appropå den sista pipelinen så är den radikala lösningen att företaget stänger av den tills kärringen skiter ner sig. då kan vi snacka upplopp

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.