24 maj 2021

En grupp läkare begär förbud mot vaccin för barn

 

Covid-vaccin för barn under 16 år har "potentialen att orsaka betydligt större skada än Covid-19-sjukdomen i sig själv", säger en läkargrupp i en ansökan den 20 maj om ett tillfälligt förbud mot användning av vaccinerna för denna åldersgrupp.  
America's Frontline Doctors (AFLDS) lämnade in en begäran till den amerikanska tingsrätten för Northern District of Alabama om ett tillfälligt förbud,  och att ingen ytterligare behörighet beviljas för  EUA (emergency use authorization) för barn under 16 år innan detta avgörs vid rättegången. ”

"Vi läkare är pro-vaccin, men detta är inte ett vaccin", säger AFLDS grundare Dr Simone Gold. "Detta är ett experimentellt biologiskt medel vars skador är väldokumenterade (även om de undertrycks och censureras) och ökar snabbt, och vi kommer inte att stödja att man använder Amerikas barn som marsvin."

Gold tillade: ”Vi insisterar på att EUA inte ändras i förtid; och inte innan försöken är genomförda - 31 oktober 2022 för Moderna och 27 april 2023 för Pfizer. Vi är chockade över att det ens förekommer en diskussionen om detta och vi kommer inte att vara tysta medan amerikaner används som marsvin för ett virus med överlevnadsförmåga på 99,8 procent globalt och 99,97 procent för människor under 70 år.  För de som är yngre än 20 år är det 99,997 procent - "statistisk noll" . ”

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.