11 maj 2021

Försöker Newsom muta Kalifornierna?

 Ser ut som Gavin Newsom är orolig för det kommande valet om hans avsked.  Han försöker muta kalifornierna med deras egna pengar:

Kalifornierna får faktiskt inte bara sina egna pengar. För det mesta får de någon annans pengar - även om de är i landet utan tillstånd och förmodligen inte kan rösta:

    Ledande bland de nya förslagen är den stora ökning av "Golden State Stimulus", som ger ytterligare direktbetalningar till medelklassfamiljer som tjänar mindre än 75 000 dollar. Enligt planen kommer två tredjedelar av befolkningen att få  $ 600 i direktbetalningar. Kvalificerade familjer med släktingar som är beroende av dem, inklusive odokumenterade familjer, kommer också nu att vara berättigade till ytterligare $ 500.

Golden State Stimulus kommer på toppen av en annan bidragsplan,  California Comeback Plan, som kommer att betala folks hyra och elräkningar. Av de 100 miljarder dollar som ska spenderas på detta kommer 26 miljarder dollar från federala skattebetalare. Om Newsom lyckas sprida tillräckligt med pengar för att överleva återkallelsen, kommer alla federala skattebetalare att ha hjälpt honom, även om de inte vill.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Och ingen ifrågasätter varför grannen vill plundra dig på ditt LIV och EGENDOM med hjälp av stöldgodset (skatterna)?

Berit sa...

Utflyttningen från Kalifornien är omfattande. Folk röstar med fötterna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.