08 maj 2021

INGEN INJEKTION MED “VACCIN” FÖR MIG!

 
Originalet finns på Bakom Kulisserna

Här får Du saklig och korrekt opartisk information att sprida vidare i alla dina nätverk. SPRID VIDARE (du kan också läsa texten i bifogad pdf filen NO JAB FOR ME, original språket).

Kontroller kan skickas till:
Paul Adams
10866 Washington Blvd. # 856
Culver City, CA
90232 USA

https://nojabforme.info/

Uttalanden på den här webbplatsen är underbyggda med fakta som kommer att ställas i en domstol. Informerat samtycke kräver ett informationsflöde. Klicka på de hyperlänkade avsnitten för att leda dig till primära källor som CDC, WHO, FDA-dokument.

Den som försöker ta ner den här webbplatsen kommer att utses till medlöpare i Nürnberg 2.0 för att vara en medbrottsling till brott mot mänskligheten. Det inkluderar sociala medier. Advokater står bredvid.

Uppdaterad 7 maj 2021 – 22:51 PDT

Läs mer här!

1 Kommentarer:

elina sa...

Läste idag att vaccinen är säkra för gravida. Hur vet de det? Jag tycker det är skrämmande att folk vaccinerar sig med icke godkända preparat, även de än icke födda. Hur vågar man? Vaccintillverkarna betalar inte för skador. Här har skadeersättning inte än lagfästs. Det är på gång.
Jag hade en gång en patient med grav läkemedelsskada. Det tog fem år och tonvis med utredningar innan hon fick ersättning. Så om folk tror att det går fort är de nog dumma.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.