21 maj 2021

Lämna barnen ifred!

 

  Joe Biden vädjade direkt till skolbarn för att försäkra dem om att det "säkra och effektiva COVID-19-vaccinet" som har genomgått en "noggrann" och "grundlig" granskning kommer att hindra dem från att sprida COVID-19 "till sina vänner, till sina syskon , till sina föräldrar och till morföräldrarna och uppmuntrar föräldrar att se till att deras barn blir vaccinerade.

En examen i statsvetenskap och historia kvalificerar tydligen Biden att bedöma att de experimentella COVID-vaccinerna, utan långvariga data, är säkra.  Tror inte att han kan nämna en enda vaccin-ingrediens - även med hjälp av en teleprompter.  Har han ens läst FDA-rapporten?  

Enligt en FDA-rapport av Dec 12, 2020, om Pfizer/ BioNTech-vaccinet, var de vanligaste rapporterade biverkningarna efter vaccinationen reaktioner på injektionsstället (84,1%), trötthet (62,9%), huvudvärk (55,1%), muskelsmärta (38,3 %), frossa (31,9%), ledvärk (23,6%) och feber (14,2%).
0,5% rapporterade åtminstone en allvarlig biverkning (dvs. livshotande skada, sjukhusvistelse,  ihållande funktionshinder / ihållande svaghet eller död). För barn var biverkningarna värre - 4,6% jämfört med 2,8% hos de äldre deltagarna.
Det är ingen ände på hur lågt US-stater kommer att sjunka för att dra in varje barn och ungdom till det största vaccinexperimentet i historien.

100 amerikanska colleges kräver att studenter vaccineras för att delta i lektioner.

$1 000  till kurser och bostadskostnader vid ett New Jersey College, $ 100 till obligationer för 16 -35-åringar i West Virginia,  $ 100 för att locka folk i Maryland medan $ 50 räckte till för Detroiters och i Connecticut nöjde man sig med en öl. Om de flyttade till Ohio, kan de delta i ett miljonlotteri tillsammans med fem lyckliga vaccinerade vinnare. 

Har också sett erbjudanden om gratisbiljetter till Super Bowl och Baseball, biljetter till konserter i Chicago och gåvor från Krispy Kreme, Budweiser och Nathans Hot Dogs.  Lyft och Uber får $15 från Joe för alla de skjutsar till vaccinationsplatser.  Glöm alla blodproppar - tänk bara på öl och varmkorv!

LewRockwell har en intressant artikel om "The Pandemic Virus That Doesn’t Exist"

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag har en dotter som råkat riktigt illa ut helt klart på grund av Astra-Zeneca vaccinet.
Det hände den 2 Mars och är inte färdigutredd ännu, fungerar Max till 30%.

Berit sa...


Covid-19 vaccinet har skapat 9 nya miljardärer

https://www.cnn.com/2021/05/21/business/covid-vaccine-billionaires/index.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.