23 maj 2021

"Låt dom äta maskar"

 

 

 World Economic Forum - konspiratörerna  bakom Great Reset - som  Biden-regimen planerar att införa -  har specifika idéer om hur vi måste leva, inklusive vad vi ska äta. Från deras webbplats:

     Europeiska unionen (EU) har beslutat att larvstadiet av Tenebrio molitor- skalbaggen, (mjölmask) är ofarlig för människor att äta och de kommer snart att finnas på marknaden som en ”ny mat”.
    EU-forskare säger att maskarna, hela eller i pulverform, är proteinrika, medan FN: s livsmedels- och jordbruksorganisation sa att ätbara insekter ”innehåller protein, vitaminer och aminosyror av hög kvalitet för människor”.

Nu när WEF, EU, och UN har sagt sitt så är det bara att lyda. Det börjar med ett "förslag" och sedan blir det en order, eftersom det kommer att hindra klimatet från att fluktuera som det alltid har gjort och alltid kommer att göra.

Om det är bra för svältande människor i Tredje Världen att äta skalbaggar är det tillräckligt bra för oss också. Om man tycker annat är man rasist.

De som inte vill äta småkryp erbjuds alternativ som laboratorie-mat gjord av djur-stamceller och proteinalternativ från svampar.

Smaklig måltid!


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.