28 maj 2021

Lockheed Martins administration utsatt för hjärntvätt

 Inte i någon förnuftig värld skulle toppledare för Lockheed Martin, landets största försvarsentreprenör, utsättas för ett 3-dagars kurs i syfte att hjärntvätta dem till att hata sig själva för att de är vara heterosexuella vita män. Men det kan hända i den värld vi lever i nu:

Utbildningen som ägde rum på Zoom för 13 Lockheed-anställda, leddes av mångfalds-konsulter från företaget White Men As Full Diversity Partners, som specialiserat sig på att hjälpa vita män att "vakna tillsammans." Lockheeds anställda var alla ledare i företaget ...
Utbildningsprogrammet är utformat för att dessa män ska upptäcka  "rötterna till den vita manliga kulturen." Enligt Welp och Proudman - företagets grundare -  består den kulturen av egenskaper som "robust individualism", "en kan-göra-attityd", "hårt arbete", "att arbeta utifrån principer" och "sträva mot framgång" - som kan ses som positiva men är "förödande" för kvinnor och minoriteter.

Att säga att individualism, självförtroende, flit, ambition och ansträngningar måste avskaffas i rättvisans namn med motiveringen att kvinnor och minoriteter är oförmögna till dessa prisvärda egenskaper är verkligen förolämpande.
Indoktrineringen presenterar ett smörgåsbord av liberala orsaker, inklusive feminism, abort och homosexualitet.

De vita cheferna tvingades läsa uttalanden utifrån de teoretiska, lidande offrens synpunkt:  
"Jag är trött på att du tjänar mer pengar än jag"; "Jag är trött på att människor föraktar våra kampanjer (som Black Lives Matter)"; "Jag är trött på att svarta pojkar / flickor mördas"; "Jag är trött på att människor tycker att de är smartare och mer kvalificerade än jag"; "Jag är trött på att höra om hur vi behöver en mur vid de södra gränserna men inte vid de norra gränserna"; "Jag är trött på  kommentarer om att ta bort ras - konceptet och att vi ska vara" färgblinda. "

Mer här!

3 Kommentarer:

skepparn sa...

Undrar hur Kelly Johnsson hade reagerat...
Reta inte en skånskättling!

Berit sa...


Han designade Lockheed U-2 and SR-71 Blackbird bl.a. Hans rätta namn var Clarence men när skolpojkarna retades och kallade honom Clara slog han ner en av dem så hårt att denne bröt benet. De slutade kalla honom Clara efter det.
Han kanske skulle ha gjort detsamma med "mångfaldsträning" om han fortfarande var i livet.

Berit sa...


Här är Paul Joseph Watsons syn på saken.

https://www.youtube.com/watch?v=P_u9Zx06weU&t=8s

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.