18 maj 2021

"Lyssna till mig, inte till Vetenskapen"


 Guvernör Andrew Cuomo har beordrat New Yorkers i över ett år att lyssna till och följa "vetenskapen". Men nu kommer han inte själv att följa de nya CDC-regeln att vaccinerade människor inte behöver en mask.

Det är inte första gången under denna pandemi som Cuomo tillsammans med hälso-kommissionären Howard Zucker inte följt vetenskapen. Tusentals äldre New York-medborgare dog när dessa två stoppade smittade patienter tillbaka på vårdhem 2020.

Cuomo tvivlade också på vaccinerna när de först kom ut och sa att han inte litade på president Donald Trumps "Warp Speed" -program för att effektivisera ansträngningarna att ge alla ett stick. Det Cuomos sade då bidrog säkert till att många människor tvekade att få sprutan i armen.

Nu inser Cuomo att Masken är Vänsterns version av MAGA-hatten. Det är ett tecken på enhet, som jag verkligen inte förstår.
Jag tror att Cuomo tillsammans med andra Dem.-guvernörer som Phil Murphy från New Jersey och Gavin Newsome i Kalifornien använder maskmandat som ett sätt att fysiskt kontrollera sina medborgare. Detta trots att president Joe Biden sa förra veckan att en ny dag gryr där ansiktsblöjor inte längre behövs för den vaccinerade befolkningen.

Vänstern är så enhetlig när det gäller maskering att även Cuomo och New York City borgmästare Bill de Blasio är överens med dem om detta, trots att de två är dödliga fiender om de flesta saker som är  Covid relaterade.

Jag förstår att det kommer att finnas en liten del av befolkningen som kommer att fortsätta att ha på sig masker ett tag, men Cuomo måste ge upp sina drakoniska regler för de mer än 40% av New York-borna som har fått sprutorna och vill återgå till ett liv utan ansiktsblöja.


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Giftsprutorna är GRATIS, eller?

Berit sa...

Skulle tro att det. Har inte kollat.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.