11 maj 2021

Michelle Obama är rädd för polisen....

 ...de kan döda hennes döttrar. 

 När jag trodde att ingenting kunde sänka min åsikt om Michelle Obama,  gnäller hon att polisen kan mörda hennes döttrar därför att de är svarta: 

    Även om hon säger att hon "drog en suck av lättnad" efter att en jury dömde Derek Chauvin för mordet på George Floyd förra månaden, säger hon till CBS "This Morning's Gayle King" att "det finns fortfarande mycket att göra när det gäller social rättvisa. "

   Om döttrarna 19-åriga Sasha och 22-åriga Malia: 

"De kör, men varje gång de sätter sig i en bil ensamma, oroar jag mig för vad någon kan anta - någon som inte vet allt om dem: Det faktum att de är bra studenter och artiga flickor, men kanske de "spelar musik lite högt.  Kanske någon ser baksidan av deras huvuden och gör ett antagande. "

För mig liksom för så många föräldrar till svarta barn ... den oskyldiga handling att få ett körkort skapar rädsla i våra hjärtan." 

 Oj, Oj, Michelle Obama är inte smart nog att ha kommit in på Princeton om det inte var för att hon är svart, men hon borde ha förstånd nog att förstå att det är orimligt att påstå att polisen skulle döda hennes privilegierade döttrar - eller någon annans - för att de är svarta. 

   Hon känner också till vilken effekt den har på samhället när man ljuger om att svarta förtrycks. Det var hennes samhällsorganisatör till man som drev landet in i den förstörelse vi nu ser, genom att utnyttja sociopaterna Trayvon Martin och Michael Brown för att splittra och för att inte tala om den löjliga Henry Louis Gates-incidenten. 

Här är Candace Owens syn på saken:

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.