30 maj 2021

Nu ska vi oroa oss över trädfisar

 Klimataktivisterna vill begränsa vår tillgång till kött, för enligt deras ideologi påverkar ko-fisar klimatet. Vi kan åtminstone fortfarande äta frukt och grönsaker.... men kanske inte frukter som växer på träd, för det visar sig att träd också pruttar:

    Gaser som kommer från döda träd - kallade ”tree farts” - står för ungefär en femtedel av de växthusgaser som släpps ut i träsk-skogar längs kusten i North Carolina, rapporterar forskare online den 10 maj i Biogeochemistry. ...
   Ett team av ekologer började sniffa efter trädfisar i spökskogar, som bildas när saltvatten från den stigande havsnivån förgiftar en skog och lämnar en myr full av stående döda träd. Dessa spökskogar förväntas expandera med klimatförändringar ...
Där det finns liv eller har varit liv nyligen, finns det koldioxid.  CO2 betraktades tidigare som ett väsentligt näringsämne för växter. Men nu när koldioxid har avslöjats som miljömässigt orent är växter en del av problemet.

Det enda sättet att rädda planeten är att avskaffa allt liv. Det kommer också att bidra till att utrota rasism och kapitalism.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.