07 maj 2021

Nyheter om dagens Sverige

 Medicinska experter undertecknar ett öppet brev mot massvaccination. Säger att bara gamla och sjuka människor borde få det . 

 

 Sputnik News: 

I sitt öppna brev i Göteborgs-Posten hävdade de 28 läkarna och forskarna, inklusive psykiater och debattör Sven Román och Nils Littorin från Lunds universitet, som också är chef för det lokala partiet Malmölistan att en stor del av världens befolkning har nu haft COVID-19 och att ännu fler har en eller annan form av immunitet. 

”Därför bör vi bara vaccinera de som är 65 år eller äldre eller som är i riskzonen. Annars riskerar vi att upprepa de dödliga misstagen från vaccineringen mot svininfluensa, ”skrev experterna. 

Vaccinet mot svininfluensan framställdes snabbt och 60-90 miljoner doser administrerades globalt. I Europa och särskilt i de nordiska länderna visade sig många fall av narkolepsi efter dessa vaccinationer. Den förvirrande faktorn är att svininfluensa-viruset i sig orsakar narkolepsi, vilket gör det svårt att urskilja orsaken. Ändå kompenserades patienterna som fick narkolepsi av staten. 

Förslaget strider mot den allmänna vaccinationsstrategin som genomförts av Folkhälsomyndigheten - den statliga epidemiologen Anders Tegnell och regeringens vaccin-koordinator Richard Bergström. 

Doktor Sven Román är särskilt skeptisk till myndigheternas uppenbara kopplingar till läkemedelsindustrin, såsom den ovan nämnda Richard Bergström, som tidigare var VD för Läkemedelsindustriföreningen. 

”Jag saknar förtroende för den här mannen. Jag har aldrig litat på honom, han kommer direkt från läkemedelsindustrin. Svenskarna måste inse att dessa människor har egenintressen och inte är opartiska, ”tweetade Román om att Bergström berömde svenska regioner för att tillåta yngre befolkningsgrupper att inokuleras med det kontroversiella AstraZeneca-vaccinet. ”Experter som är mycket användbara idioter för läkemedelsindustrin. Jag vet vad jag pratar om, för det var jag själv för ungefär tio år sedan, ”tweetade Sven Román. 

Även om man inte köper en fullständig konspirationsteori, bör vi komma ihåg att dessa läkemedelsföretag blir rika på att marknadsföra ett läkemedel som är känt för att vara mycket farligt. Det borde oroa många människor. Det behövs inte mycket ansträngningar att länka alla dessa experter till Pfizer, särskilt via bidragssystemet, och till politikerna via kampanjfinansierings-systemet. De mutas direkt. 

Hur kommer det sig att så många svenskar vägrar att gå på bluffen? Har Sverige mer allmän lagstiftning om öppenhet och antikorruption än resten av Väst? 

Om ni inte sett det tidigare: Här är Dr. Sucharit Bhakdis syn på saken

6 Kommentarer:

elina sa...

Klipper från nyheter idag:
EU:s läkemedelsmyndighet EMA har inlett en granskning kring Astra Zenecas covid-vaccin utifrån uppgifter om sällsynta bieffekter kopplat till nervsystemet. Det ska handla om fall av den neurologiska sjukdomen Guillain-Barrés syndrom.

Anonym sa...

Efter 89 år med socialister kan man inte förvänta annat än total tystnad, vad skall de tro de arma svenskarna?

Västgötatorparen sa...

"Hur kommer det sig att så många svenskar vägrar att gå på bluffen? Har Sverige mer allmän lagstiftning om öppenhet och antikorruption än resten av Väst?"

Det är nog så enkelt att allt fler i den svenska befolkningen inte längre litar på politiker och myndigheter. Såväl statsråd som myndighetsföreträdare har enbart det senaste året sagt uppenbara lögner och blivit påkomna.

När då politiker och myndigheter säger att alla "måste" vaccinera sig, så blir den omedelbara reaktionen hos allt fler att -"Detta är något lurt. Om de ljuger om allt annat; varför inte även om detta?". Så känner jag det personligen i alla fall.

elina sa...

2 852 689 har i Sverige fått minst en dos, alltså 34,8 av vuxna för idag.

elina sa...

Tappade bort %, alltså 34,8% av vuxna vaccinerade.

robban sa...

tja eu beställde 1,8 milljader nya doser i dag gånger 20 bucks så att det handlar om kulor och inget annat är ganska bekräftat. förövrigt så har det kolat en tiondel så många av astras vaccin vs phizers variant i sverige men det är det ingen som bryr sig om

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.