21 maj 2021

Snatteri är lagligt i Kalifornien

 Walgreens är en mycket stor affärskedja som fungerar som både apotek och kvartersbutik och som har stängt 17 av sina butiker i San Francisco sedan snatteri gjorts lagligt i democrat-dominerade Kalifornien. 

Det betyder att vem som helst kan gå in i en butik och ta det de vill, så länge de inte stjäl för mer än 950 dollar åt gången. Nackdelen är att det snart inte finns några butiker kvar att stjäla från.

 Walgreens säger att det beror på Proposition 47, som sänkte straffet för stölder under $ 950 och dramatiskt ökade snatteri i innerstaden under de senaste åren. 

Prop. 47 stöds av vänster-etablissemanget, som också har lyckats minska budgeten för den lokala polisen. 

 Fox News: "Proposition 47" stöddes av State Democratic Party och American Civil Liberties Union. Konsekvenserna var så lätt förutsägbara att de måste ha varit avsedda. Allt är en del av den pågående grundläggande omvandlingen av Amerika till en dystopi av Socialism.

Här är detaljhandelns framtid:

1 Kommentarer:

elina sa...

Här är gränsen 1250 kr. Få affärer anmäler för det leder ingen vart. Min närmaste mataffär har nyss tvingats stänga den ena dörren in, för stölderna har ökat. De flesta affärer tar inte heller mot pengar, rånrisk

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.