27 maj 2021

Strunta i CDC

   

En professor vid Johns Hopkins School of Medicine, Dr. Marty Makary,  säger att det finns ett allmänt  avfärdande av det faktum att mer än hälften av alla amerikaner har utvecklat naturlig immunitet mot coronaviruset och att det utgör ”ett av de största misslyckandena i vårt nuvarande medicinska ledarskap. ”

Han säger också att ”naturlig immunitet fungerar” och det är fel att kritisera de som inte vill ha vaccinet, eftersom de redan har återhämtat sig från viruset.
"Snälla, ignorera CDC-vägledningen," säger han och kallar CDC de långsammaste, "mest reaktionära, politiska   i historien." "Lev ett normalt liv,"säger han.

CDC har inte tydligt kommunicera de vetenskapliga fakta om naturlig immunitet,  jämfört med den typ av immunitet som utvecklats genom vacciner.
"Det finns mer information om naturlig immunitet än om vaccinerad immunitet, eftersom naturlig immunitet har funnits längre."  

WHO har till och med ändrat definitionen av ”flockimmunitet”, som före Covid betydde att det kunde uppnås  genom att låta ett virus spridas genom befolkningen,  och insistera nu på att flockimmuniteten kommer enbart från vacciner.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Undrar lite ur politikerna tänker bete sig när dödsfall och bestående men ifrån vaccineringen överstiger ett antalet stackars människor som avlidit tack vare VIRUSET? Ett virus som orsakat dödsfall.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.